Valborg

Och jag kan ju börja med att säga smääääääärta! Har gått på stan nu sen kl 9... Mina fötter gör sjukt jävla ont! ahh, hur ska det gå ikväll?
men ja, nu är jag iaf hemma och jag funderar på att gå och lägga mig ett tag, folket kommer kl 7 så jag har ju lite tid på mig. Och helium ballongen är köpt! ;D det blev en fin rosa ponny! Det var riktigt kul i stan, men synd att dom inte hade några karuseller, det hade ju vart askul! Men Elin och jag delade på en sockervadd, så man fick lite liseberg känsla! härligt
hm, jag tror det blir en film framför soffan nu.

Hare så kul på Valborg!, enjoy it.

I´m back from the träning

Och jag har mensvärk, jag gick till skolan var där ungefär 3 min sen gick jag hem, jag fick panik för jag hade så ont. Jag åkte tillbaka sen till provet och gjorde det, sen åkte jag hem till freya och vi allihopa tränade på dansen till Estland. 

Sen är det ju jävligt moget av er att skruva bort min kick på moppen. Väldigt roligt!  fyfan säger jag bara. Moget. 

Har vart på träning nu oxå och jag är sveeettig, dags att dusha och vara fräsh till imorrn, Då ska det bli skoj! right bruds? as always. Vad ska folket göra?
Vi ska göra vårat tradition som vi alltid gör på valborg
Schema:
1. gå upp och göra sig klar och åka in till stan
2. Gå och ta en bra plats för att kolla på forsränningen
3. Kolla på forsränningen
4. Checka läget lite på stan
5. Gå och äta på little Italy och äta pizza!
6. Gå och köpa en massa godis, helium ballonger och maybe åka lite karuseller! det är alltid lika roligt
7. Ringa till en viss person, be han möta upp mig i bjk, och jag köper och han ger, klart
8. Gå hem till mig och dricka (lite för mig i år eftersom träning dagen efter och Sm i helgen)
9. Ha askul och andas helium tills ballongerna är slut och Bandet på videokameran är slut och vi är roliga.
10. ut (definitivt inte åka moppe) och träffa nytt folk!
11. sova hos mig? (inte riktigt bestämt än)


Vad tycker ni om våran tradition? Den kanske låter tråkigare än vad den egentligen är. Valborg är alltid kul! och med underbara vänner kan inget gå fel! <3

Men några som ska till Stan imorrn? och vill träffa mig? någon som det var länge sen jag såg?

det är bara att ringa isåfall! om ni inte har numret, fråga efter det.


image19
Puss på valborg


Hej

nu har ju den förbannade jävla mensen kommit, och mensvärken. Hate it!  Förut var det Dm med mens, nu är det Sm med mens,
Aldrig slipper jag det. kuuuuuuuul! ....
Så jag är hemma, och har ont i magen, jag måste endå gå tillbaka halv 1 och göra ett prov, sne går jag tillbaka igen.
Den här dagen blev inte så bra som jag hade tänkt mig. Som vanligt!

Åh, jag såg oxå nyss på Tokio hotel Tv, de nya avsnitten, Och jag kan ju bara säga att jag älskar dom! Jag nöjer mig med att dom bara existerar. Jag behöver ingen konsert. Dom finns endå där och det känns bra . aja
Nu ska jag knarka tabletter.

Biiig Hair, again

Det är en go dag imorn. Sovmorgon och jag kommer ha stort hår. och det är sista dagen i skolan för den här veckan. Niiiiiiiiice. Även om jag har prov då, men men. Något måste ju bara dåligt?
nu ska jag faktiskt sova, jag har gett upp pluggandet. Det få gå som det går. Och jag är väldigt duktig idag, kommer nog i säng halv 11 iaf. det är faktiskt bra! för mig...
sov gott då, dröm om mig! chiao


Medicin för pain och nervositet, tack

Ungefär det som beskriver hur jag känner mig nu, jag har ont och jag är skitnervös för hur det kommer att gå för mig och alla på Sm, just nu går det ju för fan inte att tävla med det här. Det är sjukt jobigt, jag var ju så peppad på att tävla, nu vill jag inte tävla. Jag vill inte ha ont när jag tävlar! faaaaaaaan. Varför nu? Jo, för att någon där uppe hatar mig och vill göra mitt liv surt.
Och jag vill säga, Håll mig hårt eller släpp mig helt Jag blir bara sårad när ni fejkar.
Bara så ni vet.

image18
Pain pain pain pain.

vetekudde och tigerbalsam all day.

Jag har tränat hela dagen och jag har gjort illa mig när det är Sm om en vecka vilket känns helt underbart och nu ska jag sova!
Det var allt!
chiao och sov gott!

en helt vanlig dag...

Okej, fan jag hade skrivit ett långt inlägg men det har försvunnit. så aja bara att skriva om det en gång till!
Men jag gick ju upp kl 7 i morse, så det gick inte så bra att träna! :( Men SM nästa vecka så är det inte så bra..

Jag hatar tonåren för övrigt. Jag har så mycket finnar nu, jag brukar fakktiskt inte ha så här mycket finnar! ahh..
Jag kom på en till sak oxå, jag kommer ha Mens på Sm. Kul!
Det är ju skitkul!? jag kommer springa runt där med kort kjol och en hemsk body och tighta dansbyxor och många mil hemifrån, KUL! verkligen underbart! åhh... Korv säger jag bara!

Johanna fyllde egentligen år i torsdags, men aja bättre sent än aldrig!
Grattis syster en en gång! <3


Grattis syster!

520761-17

Sov gott

nu ska jag sova, för jag ska upp och träna kl 7 imorn, jag är jätteglad! ...


Så.. Ha en bra natt!
dröm om mig.

Elin och sommar! <3

åh härligt väder, härligt väder!
Snart ska jag och Elin gå ner till sjön och bada fötterna! och ha lite picknick. Fota kommer vi nog oxå göra lite oxå!
Bilddagboken: DessBill        (ffs)
ifall någon vill bevaka mig!
Chiao, vi ska ut i sooolen! image15

Slutanalys på So:n, kan kvällen bli bättre?

nä, nu är jag jävligt slut på allt pluggande.
men, still. Jag måste göra klart mitt So:arbete. Slutanalysen, jippie!
jag tror jag ska sätta mig ute på studsmattan ett tag, det blir ju perfekt jö!  för då, om jag blir arg och trött, då kan jag avreagera mig på att hoppa och göra slut på mig själv! YA, perfekt
So:n väntar!
chiao bruds

image14
Miss gbg

vågar, vågar inte, vågar

Nu gör jag någonting riktigt vågat, ihhhh!  
önska mig lycka till! ahh
Hejdå datorn, dags att åka till skolan!

Solen är på topp

ja, vad kan man säga, vädret här är underbart. Jag kan inte ens gå i jeans och linne utan att total svettas, funderar på vad jag ska ha på mig på vägen in till cheerleadingen, inte vanliga träningskläder, det är för varmt. Hmm
Jag och några till gick på lunchen hem till mig och hämtade pengar och sen gick vi till affärn i bara linne  (ihhhh), Och så köpte vi glass och satte oss mot solen, alltså det var härligt! det var bara jordgubbar som fattades.
annars så har dagen vart fullspeckad med lektioner, och jag har nog aldrig längtat så mycket till sommarlovet som nu. då får jag äntligen min sömn! nicenicenice.
Åh, träning inomhus i det här vädret känns ju endå lite jobbigt.. Vi får träna utomhus tack! :D
 men det ska nog gå bra!

Och jag har köpt min Peace&love biljett!    LYCKLIG!
Fatta, jag får se In Flames och Millencolin och Neverstore och Adam Tensta och Hardcore superstar och Lillasyster och Mando diao och fan så många fler, åh va kul!
längtar längtar längtar längtar!

So:n, klar snart?

fan, So:n tar aldrig slut! evighets uppgift! GAH va jobbigt. Snart åker jag till Estland oxå, och jag måste vara klar med Hemkunskapuppgiften, Har desutom nationella matteprov på torsdag, och prov i svenska.
Skolan får verkligen en att må underbart!      det enda man känner hela tiden är stress stress stress stress, jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte ja orkar inte! Har jag rätt eller har jag rätt?


fucking school, die

orkar, nej

Orka gå i skolan idag, nej det gör jag inte. och jag har inlämningsuppgift att lämna in till på fredag och den ska jag göra klart idag, och desutom har jag prov idag, ännu en anledning till att stanna hemma!
Och så är det soooooooooooooooooooooooooooooool. Jag ska fan ut och sola snart, sitta ute och plugga maybe?, oyes i Will!
nu ska jag gå och äta mig fet sen ut i solen!
chiao!

sista April is back!

image13

Det blev en jävligt stor bild, men den beskriver ungefär hur jag är nu, GLAD!
sista April is back liksom! :D
Nu behöver jag inte träna den dagen, skönt som fan, men jag får inte dricka/bli hög eller göra något annat bus på onsdagen. För jag har endå träning direkt på morgonen efter, Urk. Men fett bra att det inte blev träning sista april! halleluja!

Idag var det sista träningen med småtjejerna, och jag och Hanna fick presenter!! jiha! .   Jag gav klubbor åt allihopa, jag är så generös. Vi började nästan gråta, dom är så söta! jag vet ännu inte om jag ska fortsätta ha dom nästa år, men det är ju nästa termin jö. Inte grubbla över det nu!   Sen ska jag hämta ut LÖNECHECKEN!  My presiousssssssssssssssss.
nu ska jag plugga So, sen ut och göra av med mina lår på studsmattan!  Att bli av med rumpan skulle inte heller skada! det blir ett Låååååååång pass.
men chiao! å hare gött!

upptagna dag.

Idag har jag vart på våruppvisning, det gick... ja alltså jag tyckte faktiskt att det gick bra, men det gjorde inte vissa andra. det var så jävla jobbigt iaf. uppträdde 4 program, och man är helt slut efter ett program, det är så jävla jobbigt, LOVAR! och det är sjuuukt svårt oxå. Men Sm ska gå bra, nu jävlar!
Cheerdancen gick SKITBRA! såg nyss på inspelningen och det gick så mycket bättre än vad jag trodde, fyfan va bra det var! ÅHH. roligt var det också.
Resten av kvällen ska jag spendera till att plugga So och gråta.
Det blir ingen valborg för mig, jag ska tydligen träna istället. och den träningen får jag inte missa, för det är sista träningen innan Sm, så no alkohol för mig. och ingen helium heller. Fucking shit
ska äta nu, chiao

image12


Konsert

Snart ska jag och Elin åka och kolla på en konsert. Mer om det sen då!

Igår var jag föresten MYCKET ute i solen. Vi var hemma hos Elin satt på altan och käkade chokladbollar! gooooott!!
och samtidigt så underhöll Casper oss. Casper är ungefär 1 ½ månad gammal tror jag och hans mamma är Elins syster och hon är 18 år. Jag vill oxå ha barn tidigt! men ja, dage blev mycket härligt, solen sken på som bara den! synd att det inte gav sig på mitt ansikte, måste vart all foundation jag hade, skiiit!

image11
Casper, Visst är han söööööööööööööt?

morgonpigg är jag vell inte.

Att gå upp på morgonen och vara pigg, det har jag fan aldrig varit. Och på en lördag fick jag gå upp kl 7, hur kul är det liksom? URK
Nu har jag vart inne och tränat i 3 timmar iaf, precis kommit hem och vad göör jag inte, såklart sätter jag mig direkt vid datorn, fast jag är hungrig! men men.
Träningen gick ganska bra faktiskt, ovanligt yes!  det borde faktiskt gå bra eftersom det är 2 veckor kvar til Sm i Borås! ahh. Borås här kommer vi!
men det kommer gå asbra! hoppas jag.
Imorrn har vi våruppvisningen här i lilla Uppsala, jag ska vara med i 3 lag. och uppträda 4 gånger. Halleluja! läskigt, men det kommer att gå bra! (har jag blivit positiv helt plötsligt?)  humöret går verkligen upp och ner när man är tonåring, heerregud.

Sen på måndag börjar träningarna igen.. aldrig är jag ledig! men jag har ju valt det så. Tur att man inte har någon jobbig pojkvän som skulle blitt irriterad på att jag är borta så mycket, Singellivet är fan så mycket bättre! uhh ja!
nu måste jag äta, ska snart på Estland möte, Snart bär det av till Estland oxå! ;''D wie,
chiao!


Bay bay

Hej, nu ska jag till Anna. Skööj
chiao!

image10

Det gör ONT!

fan va det gör ont nu, bedövningen har släppt och det stramar och sticker hela tiden, fan det gör så jävla ont!  Imorrn ska jag till Anna på kareoke, Vet inte vilka som kommer men men. Ska bli kul förutom att jag har en blodig fläck på munnen, det vill jag INTE ha!  fan...
Hade bara 2 lektioner annars idag, riktigt skönt. slutade kl 2! och självklart, när man har hur mycket tid som helst på sig att göra arbete. Då är inte pappsen hemma så han kan hjälpa mig, Så istället sitter jag här vid datorn, som är fan så mycket roligare än att plugga!

Någon mer än jag som vill ha sommar och bli brun? (dum fråga va)

halååå

Nu är jag inne i stan, sitter på mammas jobb och väntar på att Mc donalds ska börja servera Hamburgare och pommes frites! haha. Är man desperat så är man.
Jag har tagit bort mina vårtor, YES! men nu har jag en stoooor blodfläck på min mun. kul att gå till skolan nu liksom.
Läkaren var jävligt snäll, han tyckte att vi skulle bedöva och sen skrapa bort 3 av mina vårtor, så 3 bedövningssprutor blev det, fyfan säger jag bara!  Jag trodde jag skulle börja grina. Jag har världens skräck för sprutor, jag tål dom verkligen inte. USCH
men det gick bra iaf, så nu har han 3 av mina vårtor i provrör, ha ha. Mysigt säger jag bara!
dom andra vårtorna frös jag. och jag kan säga att frysningen var bättre,  dom tål jag. smärta är alltid lika skönt, (sadist?) haha.
så nu vill jag ha en riktigt smarrig Mcdonalds hamburgare. Men jag måste vänta en timme först...

Desutom tar det jättelång tid att skriva, jag har ingen känsel i hela armen, läppen är också bortbedövad, inte kul alls.
Men nu ska jag gå och dricka varm choklad med grädde!
chiao!

Depressed

det har inte blivit något blogginlägg idag, jag har bara inte orkat-
Just nu är allt bara sådär världelöst igen, jag orkar inte. Desutom har jag gett upp mina drömmar. Jag fattar att det aldrig kommer att funka!

sugen?

alltså åh,haha. kan man inte bara stänga av sina tankar, jag vill inte bli horny i skolan? Endast Freya vet vem och vad jag tänker på. Det är ju igentligen såklart fullständigt normalt, men jag känner mig endå dum i huvet. haha! I´m a baby and horny.  Och Marias moppe gör det fan inte bättre, hahaha! din moppe är värsta vibratorn.
Men normalt inlägg. aja, inte så många som läser antar jag. (hoppas jag?)


åh, snart måste jag in till stan, jag är stressad. Känner av suget men jag ska motstå! duktig som jag är. Hur länge det kommer att hålla, jadu. Inte länge!  (det här kan föresten misstolkas, för att klargöra det här så har det första jag skrev, ingenting att göra med det här!, haha)


gotta go, chiao!


sovmorgon!

SÅ skönt det är med sovmorgon, men såklart, jag kunde inte sova igår. såklart! jag får aldrig sova ut".
det är typ 35 dagar kvar nu till sommarlovet, så det är bäst att man pallar alla lektionen den sista tiden i den här skolan, ensålänge vet jag inte om jag kommer sakna den eller inte. men Sommarlovet kommer jag iaf att ÄLSKA!

För då ska jag göra:

- åka på moppeutflykt någonstans, vi vet inte vart. något förslag?

- Gå på peace & love

- åka till göteborg 2 gånger  (gå på liseberg, som man aldrig tröttnar på)

- åka till österike
- åka till Slovenien maybe?
- maybe Albanien
- Och tror att det blir Egypten som utlandsresa med sol och bad i år.
- Vara i stugan i år igen
- Och så ska jag jobba.

- sooooola gärnet och bada och äta glass!


nejmen nu längtar jag ju som fan! mitt sommarlov kommer inte bli ett riktigt sommarlov, det kommer bli ett upptaget sommarlov. hm, och jag som inte gillar att vara borta!
jaja, nu ska jag gå och göra mig iordning.
chiao!




Ge Mig!

Ge mig pengar så jag kan köpa en ny dator, Jag dampar.
Min mobil har åkt i backen ungefär 10 gånger, jag måste avreagera mig på något. Snart tar jag nog ett till hål i örat, bara för att plåga mig själv


temperamentsproblem? nähä?..


hatar

jag HATAR min dator, jag verkligen hatar min dator, hatar, finns inget bättre ord.
Jag tror jag ska leta runt i huset och se några saker jag kan sälja, ha ha. Kanske ska sälja min elgitarr och förstärkare. så får jag ungefär 700 för det iaf. Då har jag ju iaf min acustiska kvar, men det är inte lika roligt men iaf, är man behov av pengar så är man. Jag lär få min lön snart oxå. 2 veckor kvar kanske max tror jag. Härligt , men det är endå inte så mycket, men lite iaf!
och datorer kostar så jävla mycket men fan så mycket bättre än vad den här är iaf. fan vad jag hatar den. den ska kvaddas!
åh, och jag som skulle spara till sommaren! no way att det blir så. jag måste uppdatera min mobil oxå, och så måste jag köpa en ny digitalkamera. och nu en ny dator. JIPPIE. och jag är fortfarande skyldiga mamma och pappa 2000 från London. och hur mycket gjorde jag av med på påsklovet? jo 3500.
det här går SÅ bra, jag tror verkligen jag måste sälja allt jag äger. Panik. det här går inte

Och den här bilden har Johanna ritat, 22 år från hudiksvall! Love her.

sjukt bra gjort! hur likt är det inte?!

Om någon inte ser så är det faktiskt jag och bill på bilden!
image9
ahhh. jag står bredvid Bill, det gör inte duhu, nananananana


fyfan

Världen är så jävla orättvis, Engla förtjänar att leva, inte den där jävla gubben. Som till och med har mördat en till. Vilken idiot dödar ett barn och sen gräver ner kroppen? alltså fyfan! det är så jävla vidrigt.
Ibland är det synd att vi inte har dödsstraff i Sverige. Han förtjänar det stort. Ge honom elektriska stolen för fan!

Nu är jag iaf hemma, på lunch. Måste tyvär åka tillbaka sen. GAH
hade matte nationella prov muntligt idag, sjuuuuuuuukt svårt, jag fattade seriöst ingenting. och jag brukar endå få ganska bra på proven, på det senaste hade jag 95% är inte det bra? hehe. Neeerd
Jag måste gå och ta något vettigt att äta, sitter just nu och äter popcorn, INTE BRA!
så chiao
<3

haha, vad fan?

okej, den här bilden är skön, riktigt jävla skön. Vad fan har Bill på sig?
haha
image8

'jag garvar fortfarande, haha!
men aja, jag har haft fullt upp idag, Sovit, sen tränat sen gått på stan sen åkt till en träning igen. Träningsnarkoman jag är.  Skönt som fan att vara hemma. Längtar verkligen inte tills imorrn, känns så sjukt jobbigt att gå i skolan nu, jag orkar verkligen inte, och jag har fan panik när det gäller att välja gymnasium. Jag har fan ingen aning om vad jag ska välja! ahh. PANIK!  jag är så jävla skoltrött, och det vill inte försvinna. funderar på att skippa skolan imorrn, jag orkar inte.
Nu måste jag gå och ääta och sen sova,
ska vara duktig idag,
Puss!

(Matdagboken går för övrigt ganska bra , tror jag)

bara en egobild först.

image7
Jag är inte så tjock som jag ser ut att vara på bilden.

sweet dreams

nä nu får jag ta och gå och lägga mig, ska nog sova i tjocktröja och mjukisbyxor faktiskt, asskönt!
så natti!
Puss

varm säng, nu!

Okej, jag har faktiskt inte hunnit med att bloggat idag. Jag har vart borta hela tiden.
Jag vaknade av att mamma skrek åt mig, jag vet fortfarande inte varför men hon skrek iaf. Gick upp, hade ont överallt och var tröttare än någonsin, fast jag hade sovit i 12 timmar. Sömnbrist ja!
Hoppade i badet och freya ringde, Hon och rebecka skulle komma till mig, När dom hade kommit hit så gjorde vi i princip ingenting, spelade lite kort, kollade lite på filmer...
Skulle till Tobias sen och fira hans 20 års dag, yey. Nu har han erbjudit sig att han kan köpa ut åt mig! härligt
Elin följde också med, och ja. dumma som vi var så åkte vi moppe dit. tar ungefär en haltimme att åka. Gissa om vi frös, usch det var hemskt!
så nu är jag hemma, pappa har gjort iordning choklad till mig, varm choklad! ahh.
Gotta go,
Puss.

Natti

För en gångs skull kommer jag kunna sova ut imorrn, sköönt
Kladdkakan är för övrigt slut, men det var nog den godaste jag någonsin har bakat, MM! såå god


Maria och jag åkta inte ut endå, istället gick jag ut och träffade folk uppe vid affärn. Bullar och choklad fanns det gratis där oxå, NICE!


Godnatt, Puss!


söker agenturer?

Visst har freya gjort min blogg fin? Blinkblink*
Det var trevligt hemma hos henne. haha, juste, precis när vi hade börjat med designen, då blev det strömavbrott i hela björklinge, haha. kul liksom. Freyas min var oslagbar, hon stirrade in i datorn och sa: Vad i helvete...!  haha, hon såg så jävla rolig ut.
 Så vi var utan el ungefär i 10 min, och jag lovar, man är såå beroende av el. Tillslut så satte oss freya och jag och spelade kort medans det var strömavbrott. Pretty kul, men vi hann bara spela lite innan strömmen kom tillbaks.
Vi fortsatte med designen och vi hann inte bli klara förrän jag var tvungen att köra hem och äta. så vi hann inte äta bullar och kolla på scrubs, SAD*
men någon annan gång?´
Jag är fortfarande lite depp för att det var fullt för att vara hårmodell. Ville ju så gärna!
Någon som vet vart man kan få tag i agenturer som man kan be om att få bli provfotad eller skicka in bilder? Nu måste man satsa ifall man vill något. lägg gärna en kommentar om nån vet nåt.


Snart ska jag träffa Maria, undrar om hon hittar ut hit till bjk, haha. Sen ska vi ut på byn och köra. Sköj

får se hur kvällen slutar, är redan trött.

men puss
.image6


Skit

Creative Zone var fullbokat med hårmodeller, jag var för sent ute. Helvete

MEN! Jag har planerat såhär, jag ska åka in till stan någon gång, gå in på creative zone och be någon kolla på mitt hår, och se vad som dom tycker jag skulle passa bra i och sådär, dom får göra vad dom vill då, färga mig hur dom vill. I like, jag vill ha ny frilla. YEY. och sen iaf, så bokar jag tid senare på dagen (eller direkt, beror ju på om dom har tid eller inte) medans jag väntar på min tid så går jag på stan och lyxar mig. sen går jag dit och får värsta makeover. Fyfan va kul! Jag längtar redan.
Jag älskar det här.

Nu ska jag ner till freya, fixa min blogg och kolla på scrubs och äta bullar! MHM

Peppning please!

Jag ska faktiskt snart gå och lägga mig,  Promise
Alltså åh, det nya inlägget av Th tv, MHM.   jag kan fortfarande inte sluta kolla på det, alltså sjukt gulligt när Bill är på Tom, haha. Puss!
image4

Jag velar fram och tillbaka hela tiden, jag vill verkligen ringa, men jag vågar inte!
på creative zone, man kan anmäla sig till att vara hårmodell. det skulle vara sjukt kul, men såvare det här med att ringa igen, jag vågar inte. Jag behöver peppning!
image5
Vad tycker ni om bilden?
Ärligt svar tack.

Jag hatar min dator för övrigt.

JA!

snön är på väg att försvinna, snön är på väg att försvinna!!

JA


Kann nicht

Åh, självklart gjorde jag kladdkaka,  jag kunde inte låta bli.
Åh, varför ska det vara så jävla svårt. Godis beroende är fan det svåraste beroendet som finns. Svårast att bli av med.
Det känns verkligen som om det är fredag idag, att jag har helgen framför mig. men nix, fredagen är kvar. Och den dagen är seriöst den jobbigaste dagen på hela veckan, måndag och fredagar är värst. USCH.
Ikväll ska jag vell "försöka" plugga lite, men det kommer verkligen inte gå, jag menar klockan är ju redan 7 och jag vill sova idag, (vilket jag inte heller kommer att kunna göra, yey)
*
okej, FUCK. nu kom jag på att jag har test imorrn på No, gotta go
Jag vill komma i säng idag tidigt.
*
nämen va roligt, jag har glömt böckerna i skolan, nice.
Dö!
Känns ju jättebra att såklart det händer mig oxå! :)
*
haha föresten, det märks att jag är lite väl över horny, Jag såg just på th tv, och gud va jag älskade det.  Bill kom till mig va! <3 nu gärna.

Kladdakaka!

Nu är man hemma på lunch, härligt! jag hade faktiskt klarat mig jättebra den här veckan, inte mycket cola, godis och glass och sånt. Men jo okej, lite har det vart, men mindre än andra veckor. Men idag kunde jag inte motstå Kolsyrad läsk och glass. Tror faktiskt jag ska baka kladdkaka idag oxå!     jag tar verkligen matdagboken på allvar...
det här fungerar seriöst inte. haha!
*
Jag och Freya kom på en till sak som var bra med den sista april, men det behåller vi nog hemligt än sålänge. haha.  Föresten, tack freya för dina kramar och stöd igår. Jag behövde verkligen det. <3
*
Jag HATAR snön ute, den vill inte försvinna! ÅH
*
Pappa har faktiskt fått datorn att fungera jävligt bra nu, får se hur länge det håller innan jag pajar den igen! älskar´t.
*
Så, om en halvtimme ska jag gå tillbaka. Ha hemkunskap som jag inte fattar någonting av, hoppas det är en "göra iordning måltid" vecka. Då fullkomligt ÄGER jag. Kan ju till och med kladdakaka och chokladbollssmet receptet utantill, det måste ju vara grymt bra! haha.  

chiao.
<3

Sorry

Nej, det blir inge sova för mig. Johanna loggade precis in när jag skulle logga ut, lyckat. haha !
<3

snö i April, sköj

Jag hatar vädret.
Jag hatar snö, och det gör mig ännu deppigare. fan!
Idag har det inte vart så positivt, 1 hysteriskt gråtande anfall sen tårar kom det lite då och då. 
Jag måste se till att göra något roligt i helgen, men juste. det går ju inte, träningarna är ju ivägen! jag lever i ett fängelse. Helvete

jag hoppas verkligen att Johanna och Madde kommer till uppsala den sista april, fyfan va roligt att träffa dom liksom. Får hoppas att det går, för det skulle verkligen vara askul!
Sista april i Uppsala får man ju liksom inte missa, det är ju:
Forsränning, marknader, karuseller, em massa GODIS, helium ballonger som är asroliga att suga i sig!
men ja, Uppsala är den enda i hela sverige som firar det här på riktigt. Så man lär ju träffa folk där! JÄTTEKUL!
Johanna och madde, snälla kom dit? <3 Jag vill träffa er i verkligheten!

Jag måste gå och lägga mig nu, och det ska jag faktiskt göra, om inte någon Johanna eller madde loggar in, då stannar jag kvar!
Hare bra!
CHIAO
<3

fuck

det har regnat hela dagen, nu ligger det snö ute.
Kvällen blir bara underbarare...

plåga.

total vändning på kvällen,
det jag kommer hem till efter en lyckad träning och är jätteglad, självklart så kommer det en nyhet som jag inte vill se/höra av.

Konserten med Tokio Hotel den 3 april på Hovet i Stockholm är inställd pga Bill Kaulitz problem med sina stämband och fick att han fick genomgå en akut halsoperation. Förhoppningen var att finna ett nytt datum för konserten inom en snar framtid. MEN! Konserten är nu istället helt inställd och alla som köpt biljetter får lösa in dessa på respektive inköpsställe senast den 8 maj

Jag har seriöst inte orken för det här, jag hade nästan kommit över att den var framflyttad, nu är den HELT inställd. och jag känner inget annat än tomhet.
tårarna bara rinner och jag vet inte vad jag ska göra.
hjälp mig härifrån.


Dator in my heart

sovmorgon är fan det bästa som finns, Eller ja, det brukar vara det bästa som finns, Dagens sovmorgon blev inte så lyckad, jag gick och jag mig för sent (alltså blev det inge mer sova för min del) och så vaknade jag av att pappa skrek åt mig, och jag hade riktigt ont i hela kroppen. Har ingen aning om varför, jag tränade ju inte så hårt igår?. Men iaf, jag gck upp och åt pannkakor, (ja, pannkakor till fruskost är bland det godaste som finns!) satte mig vid tv och sen datorn, sen upptäckte jag att klockan var väldigt mycket, så jag fick ta och skynda mig. Kom försent till skolan, och ja, dagen gick vääääääldigt segt för att vara en tisdag. Så nu är man tillbaks till min kära igen. Jag har faktiskt återhämtat mig från dampet av min dator, sjuuukt jobbig tid. Hoppas den slutar krångla nu, änslånge så fungerar det. Ska installera camen snart oxå, får hoppas att intaget fungerar idag.
jag kom precis på att jag har fått tillbaka ALLA mina bilder på datorn igen, SKÖÖÖÖÖNT! så nu ska man lägga upp någon bild här.

men aja, snart ska jag in på träning idag igen. (boring life) så jag antar att jag måste gå och ta mig någonting att äta, Och juste, jag måste äta 2 frukter i dag med, jag gjorde det ju inte igår. Min tränare har gett mig en matdagbok som jag måste föra, och jag måste äta minst 1 frukt om dagen, om jag inte följer matdagboken så får jag tävlingsförbud. Alltså jag får inte tävla i Sm. Jag har nämligen inget annat val. kul

Hare bättre än mig!
<3

image3
Vi är iaf Schnyggare än er.

Tyska på G.

Jag har blivit jätte PÅ att plugga tyska i gymnasiet igen, ÅH det ska faktiskt bli skitkul! Jag har redan börjat med mina lektionen. Över msn fungerar underbart. Datorn = lärorikt.

Invigning

Jag har haft en jävligt skön dag idag. Skippade halva skoldagen för att jag skulle hem och käka, glömde sedan bort tiden och jag orkade inte gå tillbaka till skolan. Så det kan gå! , och träningen varade bara ungefär en timme NICE. Imorrn är det sovmorgon, eller ja. Jag tror att det är det iaf, det blir sovmorgon för mig i vilket fall så. Fast det kommer inte direkt bli en bra natt iaf, för jag kommer som vanligt att sitta och dyga mig vid datorn och fullständigt glömma bort tiden, som vanligt! :) men men,

Det var 4 dagar sen nu, sen konserten skulle ha varit. Deppar fortfarande, kommer säkert att göra det tills jag får reda säkert på att det kommer bli av och att  jag vet att jag kan det datumet. Sjukt jobbigt att behöva vänta, ÅH.

Sommarn är på väg, det syns. som Josefine sa:
Vad som är ännu bättre är att klockan snart är halv 8 och det är ljust ute! Man blir så glaad.

Jag pratar om ingenting, men måste ju börja någonstans med den här bloggen, (får se om jag håller mig till den här!) 
<3


Här får man en bild av mig oxå.

Hjälp sökes!

Alltså jag har fan ingen aning hur man gör här,
I need help.

RSS 2.0